Reference

Testimonial by Andreas Jajcay
Je mi 20 let a od malička hraju hokej. Letos jsem musel na operaci s kolenem a při rekonvalescenci jsem ztrácel sílu, svaly a rychlost. Potřeboval jsem nakopnout, dostat se zase do formy. S Vojtou cvičím 3 měsíce a musím říct, že začínám být silnější a rychlejší než před operací. Také co se týče jídel, tak poradí. Je velice ochotný a tréninky s ním jsou super, rozhodně doporučuju.
Andreas Jajcay
Testimonial by Lenka Kosová
Kamarád mi doporučil cvičení ve fitku s trenérem. Moc se mi do toho nechtělo ,ale potřebovala jsem zhubnout, zpevnit tělo a hned po první zkušební hodině bylo jasno, jdu do toho! S trenérem Vojtou Starynským je každá hodina cvičení úplně jiná, zábavná a hlavně člověk zjistí kolik sil ještě má, když si myslí, že už nemůže! Prostě trénuje poctivě. Bonusem bylo i sestavení jídelníčku a neustálá podpora! Já mohu jen doporučit.
Lenka Kosová
Testimonial by Veronika Měchurová
Cvičení s Vojtou je prostě pecka od A až po Z. Když jsem šla na první trénink, měla jsem hrozný strach, nevěřila jsem tomu, že dokážu otevřít dveře do fitka a jen tak vejít. Jenže pak se tam objevil Vojta a ty dveře mi s úsměvem otevřel. Změnil mi tím doslova cely můj dosavadní život. Vojta je nejen výborný trenér, ale hlavně skvělý, pozitivní člověk plný energie, který svým přístupem dokáže motivovat lidi kolem sebe. Nikdy mě nenechal něco vzdát. I když byly chvíle, kdy jsem ho za tu bolest proklínala, tak jsem se na další tréninky neskutečně těšila. Pokud bych měla srovnávat s jinými trenéry, tak tenhle je pro mě jednoznačný TOP, protože to, co dělá, dělá hlavně srdcem.
Veronika Měchurová
Testimonial by Iveta Peteříková
Proč Vojtu jako trenéra? Je to člověk spolehlivý a trpělivý. Zapamatovat si všechny cviky, kdy a jak cvičit je složité. On vždy vyjde vstříc, rád pomůže, poradí. Jestli chceš dobrého trenéra, tak Vojtu.
Iveta Peteříková
Testimonial by Eliška Rakovská
S Vojtou jsem cvičila asi měsíc a za tu dobu jsem zjistila, že je skvělý trenér a má hodně zkušeností. Je fajn cvičit s někým, kdo tomu opravdu rozumí ale zároveň s někým, s kým se dobře povídá. V klidu mi vše dokázal vysvětlit a byl se mnou trpělivý. Při cvičení s Vojtou jsem taky zjistila, že když mám pocit, že už nemám žádnou sílu, zvládnu ještě třikrát tolik. Vždy dokáže dobře povzbudit a namotivovat. Vojtu určitě doporučuju.
Eliška Rakovská
Testimonial by Markéta Rebendová
S Vojtou se mi cvičilo výborně. Žádná monotónnost, každá hodina s ním byla jiná. Každý cvik předvedl, vysvětlil, v průběhu hlídal správnost provedení. Využíval jak strojů a příslušenství v posilovně, tak cvičení s vlastní vahou těla. Kromě cvičení ochotně radí i v oblasti stravování či reakcí těla na probíhající změny. Vzhledem k osobitému spolehlivému jednání, vstřícnosti a flexibilitě rozhodně doporučuji.
Markéta Rebendová
Testimonial by Jitka Krůzová
Vojta je profesionál, co se týče každé oblasti. Je to vynikající trenér, který má bohaté zkušenosti, vždy vyjde vstříc, vše rád vysvětlí a poradí, kontroluje provedení cviků a jídelníček sestaví opravdu na míru i přes potravinovou intoleranci. A hlavně když si člověk myslí, že už nemůže, tak ho dokáže ještě více namotivovat a nenechá nikoho vzdát se jen tak. Je to ale taky skvělý člověk, se kterým si člověk povykládá a zasměje se, což dodává cvičení pohodovější atmosféru. Výsledek viditelný - za měsíc úbytek o -3,5 kg a celkem -21cm. Pokud váháte, jednoznačně doporučuji Vojtu, je to jasná volba!
Jitka Krůzová
Testimonial by Pavlína Čechová
Když jsem se rozhodla pro spolupráci s Vojtou, stačilo mu napsat a hned jsme se na všem rychle domluvili. Není se čeho bát, Vojta je velmi ochotný a vychází vstříc. Cvičila jsem s ním asi měsíc, za tu dobu mě naučil spoustu různých cviků, vždycky mi vše v klidu vysvětlil a názorně předvedl. Každý trénink byl super, i když jsem občas umírala a nadávala mu, Vojta byl stále pozitivní a bral to s humorem. Pokud se rozhoduješ i ty, tak už neváhej, já můžu jen doporučit!
Pavlína Čechová
Testimonial by Jana Zimová
Snad nikdy jsem si nedovedla představit, že bych chodila do fitka. Na můj vkus spousta železa, spousta dřiny, spousta potu… ale pak jsem náhodou narazila na Vojtu a světe, div se, stala jsem se pravidelným návštěvníkem. Pod jeho pečlivým dozorem pomalu, ale jistě pracuji na svém těle. Vojtu můžu jen doporučit. Je trpělivý, usměvavý, všechno hezky vysvětlí, během cvičení mě opravuje, každý cvik – i když si myslím, že už to nejde – mě donutí dodělat. No a zajímavé je, že na hodinu ve fitku plném železa, dřiny a potu se těším. A právě za to můžu poděkovat jedině Vojtovi.
Jana Zimová
Testimonial by Veronika Heklová
S Vojtou cvičím již několik měsíců a určitě v tom ještě budu pokračovat. Sestavil mi jídelníček na mírů, který upravoval dle mých požadavků, tedy toho co mám a nemám ráda, což mi vyhovovalo. Nemám hlad ani žádné chutě na zbytečné mlsání. Co se týče cvičení, tak si ochotně přivstal, jen aby mi časy tréninků vyhovovaly a motivovalo mě to ke cvičení. Každý trénink je jiný a vždy se na něj těším, poznávám stroje na cvičení i to, jak cvičit s vlastní vahou. Jsem ráda, že jsem Vojtu poznala a že si jeho prostřednictvím plním svůj cíl, nejen že hubnu, ale cítím se mnohem lépe jak po fyzické tak psychické stránce. Vojtu můžu jen doporučit – jídelníček na míru dle vašich chutí a cvičení formou zábavy, co víc si přát.
Veronika Heklová
Testimonial by Petr Běhůnek
Tak mně se tréninky líbily velmi. Vojtěch byl vždy vstřícný a ochotný ve všem poradit. Není co vytknout.
Petr Běhůnek
Testimonial by Jan Vlašic
Chtěl jsem zkusit změnu a začít chodit do fitka, ale říkal jsem si, že to sám asi nezvládnu. Hledal jsem na internetu nějaké trenéry v okolí bydliště a našel právě Vojtu. Určitě doporučuji! Cvičíme jak na stroji, s činkami a s pomůckami v posilovně, tak i s vlastní váhou. Každý cvik předvede a řekne, jak ho mám správně cvičit. Samozřejmě mi radí i co se týče jídelníčku a suplementace. Dokáže dobře povzbudit a motivovat, takže za mě doporučuji.
Jan Vlašic
Testimonial by Nikola Šnydlová
Vojta je můj první osobní trenér a jsem z něho nadšená. Vše mi pečlivě ukázal a vysvětlil, takže super pro začátečníka, ale i pokročilé.Jídelníček sestaví na míru, a hlavně tak aby si každý pochutnal. Takže pro ty, co váhají, můžu jen a jen doporučit!!
Nikola Šnydlová
Testimonial by Mirek Beneš
Po problémech s trávením potravy, jsem se rozhodl spojit se s Vojtou ohledně sestavení jídelníčku. Vojta svou práci splnil na výbornou, vymyslel taková jídla, o kterých bych si ani nemyslel, že budu moct jíst a problémy zmizely. Určitě doporučuji všem, kteří hledáte kvalitního trenéra na sestavení jídelníčku nebo tréninkového plánu, tak se obrátit právě na Vojtu, který svou práci splní na 100%.
Mirek Beneš
Testimonial by Petra Vašková
Vojta je můj první osobní trenér. Všechny cviky umí dobře vysvětlit a u cvičení není co vytknout. Mohu jen doporučit.
Petra Vašková
Testimonial by Richard Skulínek
Vojta Starynský je můj osobní trenér, který má velký smysl pro humor a hodně trpělivosti, každým tréninkem se zdám silnějším.
Richard Skulínek
Testimonial by Jakub Osička
S Vojtou jsem cvičil cca měsíc a nemůžu si na nic stěžovat. Jelikož začínám, tak jsem byl ze začátku trochu nejistý, ale ukázalo se, že není vůbec proč. Vojta mi vše dobře vysvětlil a byl trpělivý. Ohledně domlouvání tréninků mi vždy vyšel vstříc. Mohu jej tedy jedině doporučit.
Jakub Osička
Testimonial by Barbora Čomová
S Vojtou jsem trénovala asi měsíc a jsem opravdu spokojená. Tréninky mě bavily a na cokoli jsem se zeptala, vždycky mi vše skvěle vysvětlil. S domlouváním tréninků se mi také pokaždé snažil vyjít vstříc i přes moji velkou vytíženost s vlastními tréninky, což bylo super. Všem moc doporučuji!
Barbora Čomová
Testimonial by Petr Škoda
Zatím jsem ve svém životě potkal jenom málo dvacetiletých lidí, kteří by měli tak dokonalý přehled o oboru, který je zajímá. Vojta vám trpělivě a flexibilně pomůže se vším co se fitness týče. Pecka Vojto. Jen tak dál!
Petr Škoda
Testimonial by Jan Kabrhel
S Vojtou jsem byl na tréninku už víckrát, je vždy vstřícný a dokáže se vším pomoct. O všem má přehled a když se na něco zeptáte, tak velice rád poradí. Vždy se na další trénink velice těším a vážím si všeho, co pro mě jakožto začátečníka dělá.
Jan Kabrhel
Testimonial by Vladimír Beneš
Poté, co jsem se rozhodl začít chodit do posilovny, jsem začal hledat trenéra, byl mi doporučen právě tady Vojta. Na první dobrou jsem našel super trenéra, který umí, ve všem poradí a rozumí své práci. Určitě bych všem bez váhání Vojtu doporučil.
Vladimír Beneš
Testimonial by Šárka Benešová a Hana Schmiedová
S tréninky jsme s kamarádkou maximálně spokojeny. Jeho profesionální přístup a znalost posilovacích cviků jsou zárukou kvalitního a účinného tréninku a všem zájemcům, kteří chtějí začít posilovat, jeho tréninky vřele doporučujeme.
Šárka Benešová a Hana Schmiedová
Testimonial by Lukáš Rylich
S Vojtou jsem cvičil zhruba měsíc a rozhodně toho nelituji. Předtím, než jsem narazil na Vojtu, jsem si říkal, že posilku nezvládnu, ale Vojta mi dodal dostatečnou motivaci a vždy mi vyšel vstříc a hlavně se vším poradil. Za mě rozhodně doporučuji.
Lukáš Rylich
Testimonial by Martina Rausová
réninky s Vojtou byly naprosto super. Naučil mě mnoho cviků, všechno vysvětlil a poradil. Vojta cvičení perfektně rozumí a věnuje se tréninkům a jídelníčkům naplno. Můžu jenom doporučit.
Martina Rausová
Testimonial by Vít Foltýn
Jakmile jsem začal chodit do posilovny, potřeboval jsem poradit s technikou, lepšího trenéra než je Vojta, jsem si nemohl přát, se vším ochotně pomůže, poradí a i se spolu zasmějete. Vřele doporučuji všema deseti.
Vít Foltýn
Testimonial by Filip Ondrák
Cvičení pro mě bylo vždy něco vzdáleného a nemožného, ale letos se vše změnilo. Začínal jsem sám bez jakýkoliv znalostí, ale nebylo to ono. Pak jsem se odhodlal napsat Vojtovi a vše nabralo jiný směr. Trénink udělaný tak akorát pro mě začátečníka. U všech cvičení názorná ukázka i s pokyny, takže se nebylo čeho bát. Strach z toho vstoupit do posilovny taky zmizel, když tam máte někoho, kdo na vás dohlíží a je tam vždy pro vás. I přes nechápavost některých pokynů, vždy zůstane v klidu a stále vše opakuje, takže si to sami už přeberete, co dělat. Bez toho jeho popíchnutí bych stále zůstal "ve tmě" a vše dělal špatně, teď když už ale vím, je vše mnohem jednodušší a i zábavnější. Takže pokud stále váháte nad tím, koho si snad zvolit, či snad vůbec začít, tak určitě do toho, ale jen s Vojtou. Když to zvládnu i já nepolíbený sportem, tak to určitě zvládnete i vy.
Filip Ondrák
Testimonial by Pavel Nadlický
S Vojtou cvičím už měsíc a nemůžu si na nic stěžovat. Je přátelský a jde vidět, že ví, o čem mluví. Má skvělé znalosti a skvěle se s ním cvičí. Není problém domluvit, posunout nebo odložit trénink. Spolupráce s Vojtou je skvělá, takže ho můžu jen DOPORUČIT!
Pavel Nadlický
Testimonial by Lucie Štefková
S Vojtou už budu začínat druhý měsíc cvičení a je to naprostá paráda. Vojta je úžasný osobní trenér. Nejprve vám sepíše jídelníček, který vám bude vyhovovat. Poté vám řekne plán cvičení, který vám postupně bude ukazovat. Vojta je velice trpělivý, se vším vám rád poradí a ukáže každý cvik, jak se má správně dělat. Cvičení s Vojtou je velice naplňující. Vojtu mohu jen doporučit.
Lucie Štefková
Testimonial by Milan Večeřa
Vojta je dobrý trenér, který se vším poradí. Je skvěle časově flexibilní a rád vám přizpůsobí svůj čas. Na trénink s ním se vyloženě těšíte a je to zábava. V neposlední řadě vám všechno ochotně vysvětlí. Trénink s ním rozhodně doporučuji.
Milan Večeřa
Testimonial by Martina Machačová
Dlouhou dobu jsem se přemlouvala chodit do posilovny. Poté, co jsem napsala Vojtovi, jsme se na všem v pohodě domluvili. Trénink umí skloubit jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Jídelníček na míru je také super, spoustu variant pro každého. Mohu jen doporučit.
Martina Machačová
Testimonial by Jolana Balga
Většina lidí si jen stěžuje a neumí ocenit dobrou práci. Já bych ho tedy určitě chtěla pochválit a doporučit všem. Včera mi brácha poslal fotku, když jsem s Vojtou začínala spolupráci a docela jsem se lekla. Jsem moc ráda, že mi pomohl najít lepší cestu nejen pro vzhled, ale i pro své zdraví. Takže všem, kteří si nevěří a říkají, že to nejde, tak jde. Upravil mi stravu, nepřidala jsem hodiny v posilovně nebo někde na mučících strojích. Takže jedno velké díky! Kdo váhá, můžu jen doporučit.
Jolana Balga
Testimonial by Lucie Ondráková
Osobně jsem na kouzlo sestavených online jídelníčků a vážení jídla nikdy nevěřila, ale Vojtovy služby si nejprve vyzkoušela moje mladší sestra, která si nechala sestavit jídelníček. A za nedlouho bylo vidět, že to opravdu funguje. Tak jsem si řekla, že to zkusím také. A musím říct, že jsem byla opravdu překvapená, jak to funguje. Jídelníček mi Vojta upravoval, jak jsem si přála, spolupráce byla parádní. Vysvětlil mi spoustu věcí a výsledky se dostavily. Jíst lépe a zdravěji není vůbec tak složité, jak to na první zdání vypadá. Spolupráci tak můžu jedině doporučit.
Lucie Ondráková
Testimonial by Radek Brychta
S jídelníčkem od Vojty jsem byl velice spokojený. Vždycky když jsem něco potřeboval, tak pohotově a ochotně pomohl a poradil. Jídla rozmanitá a chuťově moc dobrá. Jídelák mně zabírá krásně, takže 100% spokojenost.
Radek Brychta
Testimonial by Lukáš Zabil
Trénoval jsem nějakou dobu sám, ale věděl jsem, že vždycky něco dělám špatně, tak jsem oslovil Vojtu a zašli spolu na pár tréninků a opravil mi hodně chyb a udělal mi nějakou tu rutinu, kterou teď můžu dodržovat. Má solidní přístup, rád pomůže a tréninky jsou vždy o domluvě.
Lukáš Zabil
Testimonial by Kateřina Vrbovská
Velké DÍKY patří Vojtovi, který mi sestavil jídelníček na míru i cvičební plán, byla jsem velmi mile překvapena jak zkombinoval jídlo tak i cvičební plán, takže ještě jednou moc díky. Doporučuji.
Kateřina Vrbovská
Testimonial by Luboš Vrbovský
Na začátek musím říct, že to moje očekávání splnilo na 100%. Jedním slovem super práce. Zřejmě se budu opakovat, ale co se tyče jídeláku, tak naprostá spokojenost. Sedlo mi to perfektně a tohle jsem potřeboval. Co se tyče tréninkového plánu, tak další věc, která mě posunula dál. Na závěr tvůj přístup a čas, který jsi tomu věnoval, tak klobouk dolů. Moc díky. Popravdě výsledky na sobě vidím a to mě neskutečně těší a motivuje dál, takže ještě jednou moc dík a ať se daří.
Luboš Vrbovský
Testimonial by Lenka Vališová
Úplně nejlepší doprovod na cestě za lepším a zdravějším životem. Velmi mi pomohl, trpělivě vše vysvětloval stále dokola a s úsměvem ? mockrát děkuju a určitě Vašich služeb v budoucnu ještě využiju.
Lenka Vališová
Testimonial by Honza Trlica
K Vojtovi jsem šel s tím, abych se naučil jak správně cvičit a udělat si nějaký režim na cvičení. Můj cíl byl zhubnout pár kilo a zesílit, což se nám povedlo díky Vojtovému přístupu a trpělivosti na tréninku. Vojtu můžu na 100% doporučit, vždy skvělý přístup a domluva.
Honza Trlica
Testimonial by Radek Tihelka
Vojta je můj první osobní trenér a tréninky s nim byly super. Naučil mě hodně cviků, vše mi vysvětlil a poradil. Nemůžu si na nic stěžovat. Při domlouvání tréninků mi vždy vyšel vstříc. Můžu jen doporučit.
Radek Tihelka
Testimonial by Nikola Šnydlová
Vojta je můj první osobní trenér a jsem z něho nadšená. Vše mi pečlivě ukázal a vysvětlil, takže super pro začátečníka, ale i pokročilé.Jídelníček sestaví na míru, a hlavně tak aby si každý pochutnal. Takže pro ty, co váhají, můžu jen a jen doporučit!!
Nikola Šnydlová
Testimonial by Mirek Beneš
Po problémech s trávením potravy, jsem se rozhodl spojit se s Vojtou ohledně sestavení jídelníčku. Vojta svou práci splnil na výbornou, vymyslel taková jídla, o kterých bych si ani nemyslel, že budu moct jíst a problémy zmizely. Určitě doporučuji všem, kteří hledáte kvalitního trenéra na sestavení jídelníčku nebo tréninkového plánu, tak se obrátit právě na Vojtu, který svou práci splní na 100%.
Mirek Beneš
Testimonial by Petr Běhůnek
Tak mně se tréninky líbily velmi. Vojtěch byl vždy vstřícný a ochotný ve všem poradit. Není co vytknout.
Petr Běhůnek
Testimonial by Jan Vlašic
Chtěl jsem zkusit změnu a začít chodit do fitka, ale říkal jsem si, že to sám asi nezvládnu. Hledal jsem na internetu nějaké trenéry v okolí bydliště a našel právě Vojtu. Určitě doporučuji! Cvičíme jak na stroji, s činkami a s pomůckami v posilovně, tak i s vlastní váhou. Každý cvik předvede a řekne, jak ho mám správně cvičit. Samozřejmě mi radí i co se týče jídelníčku a suplementace. Dokáže dobře povzbudit a motivovat, takže za mě doporučuji.
Jan Vlašic
Testimonial by Jana Zimová
Snad nikdy jsem si nedovedla představit, že bych chodila do fitka. Na můj vkus spousta železa, spousta dřiny, spousta potu… ale pak jsem náhodou narazila na Vojtu a světe, div se, stala jsem se pravidelným návštěvníkem. Pod jeho pečlivým dozorem pomalu, ale jistě pracuji na svém těle. Vojtu můžu jen doporučit. Je trpělivý, usměvavý, všechno hezky vysvětlí, během cvičení mě opravuje, každý cvik – i když si myslím, že už to nejde – mě donutí dodělat. No a zajímavé je, že na hodinu ve fitku plném železa, dřiny a potu se těším. A právě za to můžu poděkovat jedině Vojtovi.
Jana Zimová
Testimonial by Veronika Heklová
S Vojtou cvičím již několik měsíců a určitě v tom ještě budu pokračovat. Sestavil mi jídelníček na mírů, který upravoval dle mých požadavků, tedy toho co mám a nemám ráda, což mi vyhovovalo. Nemám hlad ani žádné chutě na zbytečné mlsání. Co se týče cvičení, tak si ochotně přivstal, jen aby mi časy tréninků vyhovovaly a motivovalo mě to ke cvičení. Každý trénink je jiný a vždy se na něj těším, poznávám stroje na cvičení i to, jak cvičit s vlastní vahou. Jsem ráda, že jsem Vojtu poznala a že si jeho prostřednictvím plním svůj cíl, nejen že hubnu, ale cítím se mnohem lépe jak po fyzické tak psychické stránce. Vojtu můžu jen doporučit – jídelníček na míru dle vašich chutí a cvičení formou zábavy, co víc si přát.
Veronika Heklová
Testimonial by Andreas Jajcay
Je mi 20 let a od malička hraju hokej. Letos jsem musel na operaci s kolenem a při rekonvalescenci jsem ztrácel sílu, svaly a rychlost. Potřeboval jsem nakopnout, dostat se zase do formy. S Vojtou cvičím 3 měsíce a musím říct, že začínám být silnější a rychlejší než před operací. Také co se týče jídel, tak poradí. Je velice ochotný a tréninky s ním jsou super, rozhodně doporučuju.
Andreas Jajcay
Testimonial by Lenka Kosová
Kamarád mi doporučil cvičení ve fitku s trenérem. Moc se mi do toho nechtělo ,ale potřebovala jsem zhubnout, zpevnit tělo a hned po první zkušební hodině bylo jasno, jdu do toho! S trenérem Vojtou Starynským je každá hodina cvičení úplně jiná, zábavná a hlavně člověk zjistí kolik sil ještě má, když si myslí, že už nemůže! Prostě trénuje poctivě. Bonusem bylo i sestavení jídelníčku a neustálá podpora! Já mohu jen doporučit.
Lenka Kosová
Testimonial by Veronika Měchurová
Cvičení s Vojtou je prostě pecka od A až po Z. Když jsem šla na první trénink, měla jsem hrozný strach, nevěřila jsem tomu, že dokážu otevřít dveře do fitka a jen tak vejít. Jenže pak se tam objevil Vojta a ty dveře mi s úsměvem otevřel. Změnil mi tím doslova cely můj dosavadní život. Vojta je nejen výborný trenér, ale hlavně skvělý, pozitivní člověk plný energie, který svým přístupem dokáže motivovat lidi kolem sebe. Nikdy mě nenechal něco vzdát. I když byly chvíle, kdy jsem ho za tu bolest proklínala, tak jsem se na další tréninky neskutečně těšila. Pokud bych měla srovnávat s jinými trenéry, tak tenhle je pro mě jednoznačný TOP, protože to, co dělá, dělá hlavně srdcem.
Veronika Měchurová
Testimonial by Iveta Peteříková
Proč Vojtu jako trenéra? Je to člověk spolehlivý a trpělivý. Zapamatovat si všechny cviky, kdy a jak cvičit je složité. On vždy vyjde vstříc, rád pomůže, poradí. Jestli chceš dobrého trenéra, tak Vojtu.
Iveta Peteříková
Testimonial by Eliška Rakovská
S Vojtou jsem cvičila asi měsíc a za tu dobu jsem zjistila, že je skvělý trenér a má hodně zkušeností. Je fajn cvičit s někým, kdo tomu opravdu rozumí ale zároveň s někým, s kým se dobře povídá. V klidu mi vše dokázal vysvětlit a byl se mnou trpělivý. Při cvičení s Vojtou jsem taky zjistila, že když mám pocit, že už nemám žádnou sílu, zvládnu ještě třikrát tolik. Vždy dokáže dobře povzbudit a namotivovat. Vojtu určitě doporučuju.
Eliška Rakovská
Testimonial by Markéta Rebendová
S Vojtou se mi cvičilo výborně. Žádná monotónnost, každá hodina s ním byla jiná. Každý cvik předvedl, vysvětlil, v průběhu hlídal správnost provedení. Využíval jak strojů a příslušenství v posilovně, tak cvičení s vlastní vahou těla. Kromě cvičení ochotně radí i v oblasti stravování či reakcí těla na probíhající změny. Vzhledem k osobitému spolehlivému jednání, vstřícnosti a flexibilitě rozhodně doporučuji.
Markéta Rebendová
Testimonial by Jitka Krůzová
Vojta je profesionál, co se týče každé oblasti. Je to vynikající trenér, který má bohaté zkušenosti, vždy vyjde vstříc, vše rád vysvětlí a poradí, kontroluje provedení cviků a jídelníček sestaví opravdu na míru i přes potravinovou intoleranci. A hlavně když si člověk myslí, že už nemůže, tak ho dokáže ještě více namotivovat a nenechá nikoho vzdát se jen tak. Je to ale taky skvělý člověk, se kterým si člověk povykládá a zasměje se, což dodává cvičení pohodovější atmosféru. Výsledek viditelný - za měsíc úbytek o -3,5 kg a celkem -21cm. Pokud váháte, jednoznačně doporučuji Vojtu, je to jasná volba!
Jitka Krůzová
Testimonial by Pavlína Čechová
Když jsem se rozhodla pro spolupráci s Vojtou, stačilo mu napsat a hned jsme se na všem rychle domluvili. Není se čeho bát, Vojta je velmi ochotný a vychází vstříc. Cvičila jsem s ním asi měsíc, za tu dobu mě naučil spoustu různých cviků, vždycky mi vše v klidu vysvětlil a názorně předvedl. Každý trénink byl super, i když jsem občas umírala a nadávala mu, Vojta byl stále pozitivní a bral to s humorem. Pokud se rozhoduješ i ty, tak už neváhej, já můžu jen doporučit!
Pavlína Čechová
Testimonial by Petra Vašková
Vojta je můj první osobní trenér. Všechny cviky umí dobře vysvětlit a u cvičení není co vytknout. Mohu jen doporučit.
Petra Vašková
Testimonial by Richard Skulínek
Vojta Starynský je můj osobní trenér, který má velký smysl pro humor a hodně trpělivosti, každým tréninkem se zdám silnějším.
Richard Skulínek
Testimonial by Jakub Osička
S Vojtou jsem cvičil cca měsíc a nemůžu si na nic stěžovat. Jelikož začínám, tak jsem byl ze začátku trochu nejistý, ale ukázalo se, že není vůbec proč. Vojta mi vše dobře vysvětlil a byl trpělivý. Ohledně domlouvání tréninků mi vždy vyšel vstříc. Mohu jej tedy jedině doporučit.
Jakub Osička
Testimonial by Barbora Čomová
S Vojtou jsem trénovala asi měsíc a jsem opravdu spokojená. Tréninky mě bavily a na cokoli jsem se zeptala, vždycky mi vše skvěle vysvětlil. S domlouváním tréninků se mi také pokaždé snažil vyjít vstříc i přes moji velkou vytíženost s vlastními tréninky, což bylo super. Všem moc doporučuji!
Barbora Čomová
Testimonial by Petr Škoda
Zatím jsem ve svém životě potkal jenom málo dvacetiletých lidí, kteří by měli tak dokonalý přehled o oboru, který je zajímá. Vojta vám trpělivě a flexibilně pomůže se vším co se fitness týče. Pecka Vojto. Jen tak dál!
Petr Škoda
Testimonial by Jan Kabrhel
S Vojtou jsem byl na tréninku už víckrát, je vždy vstřícný a dokáže se vším pomoct. O všem má přehled a když se na něco zeptáte, tak velice rád poradí. Vždy se na další trénink velice těším a vážím si všeho, co pro mě jakožto začátečníka dělá.
Jan Kabrhel
Testimonial by Vladimír Beneš
Poté, co jsem se rozhodl začít chodit do posilovny, jsem začal hledat trenéra, byl mi doporučen právě tady Vojta. Na první dobrou jsem našel super trenéra, který umí, ve všem poradí a rozumí své práci. Určitě bych všem bez váhání Vojtu doporučil.
Vladimír Beneš
Testimonial by Šárka Benešová a Hana Schmiedová
S tréninky jsme s kamarádkou maximálně spokojeny. Jeho profesionální přístup a znalost posilovacích cviků jsou zárukou kvalitního a účinného tréninku a všem zájemcům, kteří chtějí začít posilovat, jeho tréninky vřele doporučujeme.
Šárka Benešová a Hana Schmiedová
Testimonial by Lukáš Rylich
S Vojtou jsem cvičil zhruba měsíc a rozhodně toho nelituji. Předtím, než jsem narazil na Vojtu, jsem si říkal, že posilku nezvládnu, ale Vojta mi dodal dostatečnou motivaci a vždy mi vyšel vstříc a hlavně se vším poradil. Za mě rozhodně doporučuji.
Lukáš Rylich
Testimonial by Martina Rausová
Tréninky s Vojtou byly naprosto super. Naučil mě mnoho cviků, všechno vysvětlil a poradil. Vojta cvičení perfektně rozumí a věnuje se tréninkům a jídelníčkům naplno. Můžu jenom doporučit.
Martina Rausová
Testimonial by Vít Foltýn
Jakmile jsem začal chodit do posilovny, potřeboval jsem poradit s technikou, lepšího trenéra než je Vojta, jsem si nemohl přát, se vším ochotně pomůže, poradí a i se spolu zasmějete. Vřele doporučuji všema deseti.
Vít Foltýn
Testimonial by Filip Ondrák
Cvičení pro mě bylo vždy něco vzdáleného a nemožného, ale letos se vše změnilo. Začínal jsem sám bez jakýkoliv znalostí, ale nebylo to ono. Pak jsem se odhodlal napsat Vojtovi a vše nabralo jiný směr. Trénink udělaný tak akorát pro mě začátečníka. U všech cvičení názorná ukázka i s pokyny, takže se nebylo čeho bát. Strach z toho vstoupit do posilovny taky zmizel, když tam máte někoho, kdo na vás dohlíží a je tam vždy pro vás. I přes nechápavost některých pokynů, vždy zůstane v klidu a stále vše opakuje, takže si to sami už přeberete, co dělat. Bez toho jeho popíchnutí bych stále zůstal "ve tmě" a vše dělal špatně, teď když už ale vím, je vše mnohem jednodušší a i zábavnější. Takže pokud stále váháte nad tím, koho si snad zvolit, či snad vůbec začít, tak určitě do toho, ale jen s Vojtou. Když to zvládnu i já nepolíbený sportem, tak to určitě zvládnete i vy.
Filip Ondrák
Testimonial by Pavel Nadlický
S Vojtou cvičím už měsíc a nemůžu si na nic stěžovat. Je přátelský a jde vidět, že ví, o čem mluví. Má skvělé znalosti a skvěle se s ním cvičí. Není problém domluvit, posunout nebo odložit trénink. Spolupráce s Vojtou je skvělá, takže ho můžu jen DOPORUČIT!
Pavel Nadlický
Testimonial by Lucie Štefková
S Vojtou už budu začínat druhý měsíc cvičení a je to naprostá paráda. Vojta je úžasný osobní trenér. Nejprve vám sepíše jídelníček, který vám bude vyhovovat. Poté vám řekne plán cvičení, který vám postupně bude ukazovat. Vojta je velice trpělivý, se vším vám rád poradí a ukáže každý cvik, jak se má správně dělat. Cvičení s Vojtou je velice naplňující. Vojtu mohu jen doporučit.
Lucie Štefková
Testimonial by Milan Večeřa
Vojta je dobrý trenér, který se vším poradí. Je skvěle časově flexibilní a rád vám přizpůsobí svůj čas. Na trénink s ním se vyloženě těšíte a je to zábava. V neposlední řadě vám všechno ochotně vysvětlí. Trénink s ním rozhodně doporučuji.
Milan Večeřa
Testimonial by Martina Machačová
Dlouhou dobu jsem se přemlouvala chodit do posilovny. Poté, co jsem napsala Vojtovi, jsme se na všem v pohodě domluvili. Trénink umí skloubit jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Jídelníček na míru je také super, spoustu variant pro každého. Mohu jen doporučit.
Martina Machačová
Testimonial by Jolana Balga
Většina lidí si jen stěžuje a neumí ocenit dobrou práci. Já bych ho tedy určitě chtěla pochválit a doporučit všem. Včera mi brácha poslal fotku, když jsem s Vojtou začínala spolupráci a docela jsem se lekla. Jsem moc ráda, že mi pomohl najít lepší cestu nejen pro vzhled, ale i pro své zdraví. Takže všem, kteří si nevěří a říkají, že to nejde, tak jde. Upravil mi stravu, nepřidala jsem hodiny v posilovně nebo někde na mučících strojích. Takže jedno velké díky! Kdo váhá, můžu jen doporučit.
Jolana Balga
Testimonial by Radek Brychta
S jídelníčkem od Vojty jsem byl velice spokojený. Vždycky když jsem něco potřeboval, tak pohotově a ochotně pomohl a poradil. Jídla rozmanitá a chuťově moc dobrá. Jídelák mně zabírá krásně, takže 100% spokojenost.
Radek Brychta
Testimonial by Lukáš Zabil
Trénoval jsem nějakou dobu sám, ale věděl jsem, že vždycky něco dělám špatně, tak jsem oslovil Vojtu a zašli spolu na pár tréninků a opravil mi hodně chyb a udělal mi nějakou tu rutinu, kterou teď můžu dodržovat. Má solidní přístup, rád pomůže a tréninky jsou vždy o domluvě.
Lukáš Zabil
Testimonial by Kateřina Vrbovská
Velké DÍKY patří Vojtovi, který mi sestavil jídelníček na míru i cvičební plán, byla jsem velmi mile překvapena jak zkombinoval jídlo tak i cvičební plán, takže ještě jednou moc díky. Doporučuji.
Kateřina Vrbovská
Testimonial by Luboš Vrbovský
Na začátek musím říct, že to moje očekávání splnilo na 100%. Jedním slovem super práce. Zřejmě se budu opakovat, ale co se tyče jídeláku, tak naprostá spokojenost. Sedlo mi to perfektně a tohle jsem potřeboval. Co se tyče tréninkového plánu, tak další věc, která mě posunula dál. Na závěr tvůj přístup a čas, který jsi tomu věnoval, tak klobouk dolů. Moc díky. Popravdě výsledky na sobě vidím a to mě neskutečně těší a motivuje dál, takže ještě jednou moc dík a ať se daří.
Luboš Vrbovský
Testimonial by Lenka Vališová
Úplně nejlepší doprovod na cestě za lepším a zdravějším životem. Velmi mi pomohl, trpělivě vše vysvětloval stále dokola a s úsměvem ? mockrát děkuju a určitě Vašich služeb v budoucnu ještě využiju.
Lenka Vališová
Testimonial by Honza Trlica
K Vojtovi jsem šel s tím, abych se naučil jak správně cvičit a udělat si nějaký režim na cvičení. Můj cíl byl zhubnout pár kilo a zesílit, což se nám povedlo díky Vojtovému přístupu a trpělivosti na tréninku. Vojtu můžu na 100% doporučit, vždy skvělý přístup a domluva.
Honza Trlica
Testimonial by Radek Tihelka
Vojta je můj první osobní trenér a tréninky s nim byly super. Naučil mě hodně cviků, vše mi vysvětlil a poradil. Nemůžu si na nic stěžovat. Při domlouvání tréninků mi vždy vyšel vstříc. Můžu jen doporučit.
Radek Tihelka